Timo Juurikkala
Vihreät De Gröna

Vihreät De Gröna

Share

 

Kansanedustajaksi

Meikäläistä, erityisluokanopettajaa Vantaalta, elämä potkii nyt yllättävän tiuhalla tahdilla uusiin haasteisiin: ensin kaksi vuotta sitten asukaspalvelujohtajaksi Vantaan kaupungille, sitten vuoden 08 alusta vapaa-ajan ja asukaspalveluiden toimialan johtajaksi, ja nyt kansanedustajaksi. Uraputki junnasi paikallaan (erityisopettajana) yli 20 vuotta, mutta nyt on ollut säpinää!!

Vihreiden loistava ehdokaslista ja energinen vaalityö toivat toivotun tuloksen, ja Heidi Hautala ja Satu Hassi valittiin EU-parlamenttiin. Minä olin Uudellamaalla ensimmäinen varakansanedustaja ja perin siis Heidin paikan.

Astuin kansanedustajan tehtävään 20. heinäkuuta, ja samalla jäivät kiintoisat ja haastavat virkatehtävät Vantaalla :( Nyt ohjelmassa on perehtymistä tuleviin haasteisiin ja vielä vähän lomailuakin :) Uusi sähköpostini on nyttemmin timo.juurikkala@eduskunta.fi. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Ensimmäinen puolivirallinen ohjelmanumero kansanedustajan roolissa on vihreän eduskuntaryhmän kesäkokous Vaasassa 18.-19. elokuuta. Varsinainen työ alkaa 8. syyskuuta, täysistunnolla.

En ole yleensä pitänyt itseäni erityisenä slow motion man -tyyppinä, mutta parlamentaarikoksi muuttuminen on mennyt yllättävän hitaasti jakeluun. Mutta on kai se pikku hiljaa uskottava, että pitkäaikainen unelma on nyt totta!
 

Timo Juurikkala 3.8.2009

Siirry sivun alkuun