Timo Juurikkala
Vihreät De Gröna

Vihreät De Gröna

Share

 

Anttilalta paksua juttua

Maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttila käyttäytyy kuin nurkkaan (häkkiin?) ahdistettu eläin. Uusin kohu turkiseläinten oloista on nähtävästi ollut hänelle liikaa.

Anttila syyttää aktivisteja siitä, etteivät he tunne eläinsuojelulakia. Hän paheksuu sitä, että aktivistit eivät auttaneet sairaita tai vahingoittuneita eläintä tai ilmoittaneet asiasta. Ministerin mukaan tämä kuvaa sitä, etteivät aktivistit todellisuudessa välitä eläinten kärsimyksistä.

Harvoin ministeris-ihmiseltä kuulee sentään noin paksua tekstiä. Siis että aktivistien olisi pitänyt ryhtyä hoitamaan kettujen silmätulehduksia?

Haloo ministeri, taitaa olla mopo karkuteillä!

Timo Juurikkala 21.2.2010
Kommentit

Mikko Kotiranta (1.3.2010 16:04:41)

Ainoa jolla mopo on karkuteillä ovat vihreät Anni Sinnemäen johdolla. Sikala-kohun aikaan kukaan ei viitsinyt kiinnittää huomiota oliko aineisto tilastollisesti merkittävää. Suomessa on 2300 sikalaa, 50 käytiin, 30 oli ongelmia.

Sama jatkuu tässä turkiskohussakin. Turkis on hieno vaate vaikka en itse sellaista omista. Teininä minulla oli kyllä turkisreunusteisellä hupulla varustettu talvitakki. Huonosti hoidettu eläin ei kasvata hienoa turkkia.

Siirry sivun alkuun