Timo Juurikkala
Vihreät De Gröna

Vihreät De Gröna

Share

 

Kiitos!

Vaalit ovat nyt ohi ja elämä jatkuu.

Sain kaikkiaan reilut 1600 ääntä, joista haluan kiittää kaikkia äänestäjiäni lämpimästi. Oli kuitenkin suuri määrä ihmisiä, jotka ajattelivat minun olevan hyvä vaihtoehto kansanedustajaksi.

Äänimäärä ei silti likimainkaan riittänyt edustajanpaikkaan. Itselleni tämä toki oli pettymys. Pahaa mieltä onneksi lievensi merkittävästi se, että vihreät saivat vaalivoiton ja eduskuntaryhmä kasvoi peräti 15:een!

Aion jatkaa touhujani vihreän politiikan parissa, työ eduskuntaryhmän poliittisena sihteerinä jatkunee. Lisäksi olen Vantaan vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja ja valtuustotyö jatkuu - ehkäpä pystyn antamaan vähän aiempaa suuremman panoksen kuntapolitiikkaan.

Erityisen suuret ja lämpimät kiitokset haluan osoittaa mahtavalle tukiryhmälleni sekä kaikille muillekin, jotka antoivat panoksensa kampanjani onnistumiseen. KIITOS! Kampanja meni kaiken kaikkiaan vallan mainiosti.

Sain myös suuren määrän rahallista tukea, joka mahdollisti kampanjan verrattain hyvän näkyvyyden. ISO KIITOS lahjoittajille, ihan jokaiselle!

Tässä kohtaa on tapana sanoa, että ensi kerralla sitten uusin voimin. Nyt en kuitenkaan sano sillä tavalla. Luulen jokseenkin vahvasti, että tämä oli viimeinen eduskuntaehdokkuuteni.

Olen kuitenkin pettymyksen jälkeen yllättävän hyvillä mielin. Minulla oli vuosina 2009-2011 ilo olla kansanedustajana ja mikä parasta, silloin perustettiin Sipoonkorven ja Selkämeren kansallispuistot. Niiden käsittelyyn annoin panokseni ympäristövaliokunnan jäsenenä. Sipoonkorven puistoa olin ajanut yli kymmenen vuotta.


Olin myös myrskynsilmässä Kreikan kriisin alkuvaiheissa suuren valiokunnan jäsenenä ja myös sorvaamassa ympäristövaliokunnassa hajajätevesiasetusta. Merkittäviä kokemuksia!

Mutta kun noste on vähäisempää kuin pyrky, on aika tehdä johtopäätöksiä.

Suuri kiitos kaikille tukijoilleni kaikkina kuluneina vuosina!


 

Timo Juurikkala 22.4.2015

Siirry sivun alkuun